Varhennetun kielen starttipäivä 23.1.2020

Varhennetun kielenopetuksen starttipäivä antaa sinulle pohjatietoa ja hyväksi todettuja toimintatapoja kokeneilta varhennetun kielen opettajilta.  Koulutuksessa käydään läpi varhennetun A1-kielen periaatteita, hyviä käytänteitä ja käytännön vinkkejä.

Koulutuspäivän aikana esitellään lyhesti varhennetun kielenopetuksen teoriaa ja periaatteita sekä luodaan yleiskatsaus varhennetun kielen opetussuunitelmaan. Koulutuksessa esitellään hyväksi havaittuja käytänteitä ja materiaaleja, lauluja, leikkejä ja loruja varhennetun kielen tunneille.

 

Kenelle

Varhennettua kieltä opettavat kielenopettajat, luokanopettajat ja varhaiskasvatusopettajat.

 

Koulutuspäivän sisältö

  • varhennetun kielenopetuksen teoriaa ja periaatteita
  • yleiskatsaus varhennetun kielen opetussuunnitelmaan
  • hyväksi havaittuja käytänteitä
  • toiminnallisia menetelmiä
  • lauluja, leikkejä ja loruja
  • oppimateriaalivinkkejä
  • verkostoitumista muiden varhennetun kielen opettajien kanssa

 

Hyöty osallistujalle

Koulutuksen jälkeen osallistujilla on ymmärrys varhennetun kielenopetuksen periaatteista ja hyvät lähtökohdat lähteä suunnittelemaan omaa opetustaan.     

 

Toteutusaika ja -paikka

23.1.2020 klo 9-15.30

Edita Publishingin tilat, Verkkosaarekatu 5, Helsinki (Kalasataman metroaseman lähellä) 

Kouluttajat: Tiia Thurén ja Kerttu Sirviö

Voit myös tilata koulutuksen omalle ryhmällesi.

     

 

Hinta

Ennakkovaraajan etuhinta 145€ / osallistuja + alv 24% kaikille 8.12.2019 mennessä ilmoittautuneille (tämän jälkeen 160 € / osallistuja + alv 24 %).

Koulutuksen hinta sisältää koulutuspäivän, koulutusmateriaalit ja aamukahvit.

                           

Perumisehdot

Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta viimeistään 14 vrk ennen koulutusta. Myöhemmin tulleista peruutuksesta veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. 7 vuorokautta ennen koulutusta tai myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta. Sairastapauksissa palautamme koulutusmaksun lääkärintodistusta vastaan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Koulutus voidaan peruuttaa järjestäjien taholta viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen koulutusta, jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi.

 

Tilaa koulutus työyhteisöllesi omana toteutuksena

Jos haluat tilata koulutuksen omaan kuntaasi tai kouluusi, ole yhteydessä Iiris Peuraan, iiris.peura@edita.fi 040 842 5036.

Tilauskoulutukset suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä tilaajan kanssa ja ne räätälöidään tilaajan koulutus- ja kehittämistarpeiden mukaisesti.

 

Yhteydenottopyyntö