Meistä

Educoden asiantuntijatiimi on erikoistunut opetusalan henkilöstön kehittämiseen. Tuotamme osaamisen ja oppimisen edistämiseen tähtääviä koulutus-, konsultointi- ja kehittämispalveluja sekä niihin liittyviä tuki- ja lisäpalveluja.

Vuodesta 2010 lähtien Educode on jatkanut Opetusalan koulutuskeskus Opekon toimintaa ja vuonna 2015 Educodesta tuli osa Nordic Morning konserniin kuuluvaa Edita Publishing Oy:ta.

Educode toimii Suomessa kumppanuusperiaatteella tehden yhteistyötä kansallisten sekä kansainvälisten organisaatioiden kanssa. Koulutuksissa hyödynnämme laajaa opettajakouluttaja -verkostoamme. Toimimme valtakunnallisesti ja tuomme koulutukset alueellesi.
Vahvuutemme on opetusalan toimintaympäristön syvä tuntemus. Koulutamme opetusalan henkilöstöä kouluasteesta riippumatta.

Educoden tavoitteena on tukea opetusalan organisaatioiden ja työyhteisöjen kehittämistä, laajentaa ja syventää henkilöstön osaamista, työmotivaatiota ja -hyvinvointia. Koulutustemme avulla saat konkreettisia työkaluja ja tukea uuden toimintakulttuurin, pedagogiikan ja digitalisaation haltuunottamiseen omassa työyhteisössäsi.