Johda ja vaikuta viestinnällä!

Johda ja vaikuta viestinnällä!

Viestinnällä on väliä. Käynnistätkö viestinnällä negatiivisen kierteen vai siivitätkö viestinnällä positiiviseen kierteeseen? Päivän mittaisessa Vaikuta viestinnällä -koulutuksessa pureudutaan siihen, miten tehdään hyvää ja osallistavaa viestintää ja tuetaan muutoksen ymmärtämistä ja positiivista vuorovaikutusta sekä koulujen ja päiväkotien sisällä että vuoropuhelussa keskeisimpien sidosryhmien kuten vanhempien kanssa.

Toteutusaika ja paikka

Tilauskoulutus

Kenelle

Opetustoimen ja varhaiskasvatuksen johto, koulujen rehtorit ja apulaisrehtorit, oppilaitosten viestintävastaavat, päiväkotien johtajat ja viestintävastaavat

Hyöty osallistujalle

Koulutuksssa käsitellään onnistuneen viestinnän elementtejä, haasteita ja sitä miksi viestintä epäonnistuu tai onnistuu? Koulutuksessa pohditaan eri viestintäkanavien rooleja ja tutkitaan omaa viestintää, sekä puhuttua että kirjoitettua. Saat koulutuksesta ohjeet ja ohjausta onnistuneen viestin rakentamiseen ja innostavan puheenvuoron pitämiseen. Saat myös joukon käytännön vinkkejä ja ideoita siihen, miten viesti saadaan välitettyä innostavasti ja miten esimerkiksi muutosvastarintaa voidaan viestinnällä pienentää.

Koulutuksen sisältö

  • Mitä viestintä on?
  • Viestinnän tavoitteet ja tehtävät?
  • Viestinnän välineet ja kanavat
  • Viestintä, markkinointi, journalismi, organisaatioviestintä, puheviestintä, kirjoitettu viestintä
  • Sisäinen viestintä, ulkoinen viestintä
  • Onnistuneen viestinnän elementit
  • Viestintästrategia ja viestintä strategisena työkaluna

Perumisehdot

Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta viimeistään 14 vrk ennen koulutusta. Myöhemmin tulleista peruutuksesta veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. 7 vuorokautta ennen koulutusta tai myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta. Sairastapauksissa palautamme koulutusmaksun lääkärintodistusta vastaan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Koulutus voidaan peruuttaa järjestäjien taholta viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen koulutusta, jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi.

Tilaa koulutus työyhteisöllesi omana toteutuksena

Jos haluat tilata koulutuksen omaan kuntaasi tai kouluusi, ole yhteydessä Anna Heleniukseen, iiris.peura@edita.fi +358 4842 5036

Tilauskoulutukset suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä tilaajan kanssa ja ne räätälöidään tilaajan koulutus- ja kehittämistarpeiden mukaisesti.

Yhteydenottopyyntö